Ako rizín účinkuje?

Obsah:

Ako rizín účinkuje?
Ako rizín účinkuje?
Anonim

Ako fungujú produkty Rhizin. Cetirizín je antihistaminikum antihistaminiká Antihistaminiká (antagonisty histamínových receptorov H1) sú účinné pri mnohých stavoch, vrátane kinetózy, rannej nevoľnosti v tehotenstve a bojovať proti nevoľnosti z opiátov. H1 receptory v centrálnych oblastiach zahŕňajú area postrema a centrum zvracania vo vestibulárnom jadre. https://en.wikipedia.org › wiki › Antiemetikum

Antiemetiká – Wikipedia

liek. lieči príznaky alergie, ako je svrbenie, opuch a vyrážky blokovaním účinkov chemického posla (histamínu) v tele.

Ako pôsobí cetirizín v tele?

Cetirizín patrí do triedy liekov nazývaných antihistaminiká. Funguje blokovaním účinku histamínu, látky v tele, ktorá spôsobuje alergické symptómy. Cetirizín je dostupný aj v kombinácii s pseudoefedrínom (Sudafed, iní).

Aký je vedľajší účinok Rhizinu?

Vedľajšie účinky Rhizinu (10 mg)

Najčastejšie: Bolesť hlavy, zápal hltana, bolesť brucha, kašeľ, ospalosť, hnačka, krvácanie z nosa, astma, nevoľnosť a vracanie.

Prečo užívate cetirizín v noci?

Okrem užívania neospalého antihistaminika počas dňa (ako je cetirizín alebo loratadín) vám lekár môže odporučiť, aby ste si v noci užili sedatívne antihistaminikum, ak vám svrbenie sťažuje spať.

Akú chorobu Rhizin lieči?

Tozmierňuje príznaky alergie. Používa sa na zmiernenie nádchy, kýchania a začervenania, svrbenia a slzenia očí spôsobeného sennou nádchou alebo sezónnymi alergiami. Zmierňuje tiež podobné symptómy spôsobené alergiami na látky, ako sú roztoče, srsť zvierat a plesne.

Odporúča: