Podporuje rámec entity oracle?

Obsah:

Podporuje rámec entity oracle?
Podporuje rámec entity oracle?
Anonim

Áno. Pozrite si tento návod krok za krokom Entity Framework, LINQ a Model-First pre databázu Oracle (11G) a používanie Visual Studio 2010 s. NET 4. V prípade, že to ešte neviete, Oracle vydal ODP. NET, ktorý podporuje Entity Framework.

Ako sa Entity Framework pripája k databáze Oracle?

Summary

  1. Vytvorte nový projekt vo Visual Studiu.
  2. Vytvorte pripojenie Oracle.
  3. Vytvorte dátový model entity pomocou Sprievodcu dátovým modelom entity.
  4. Vykonať dopyty na získanie údajov rámca entity.
  5. Namapujte uložené procedúry na EDM.

Aké databázy Entity Framework podporuje?

EF Core pracuje s mnohými databázami vrátane SQL Database (on-premises a Azure), SQLite, MySQL, PostgreSQL a Azure Cosmos DB.

Funguje Linq s Oracle?

4 odpovede. LINQ to SQL nepodporuje Oracle, ale Entity Framework má otvorenejší model poskytovateľa a existujú ovládače Oracle, ktoré podporujú EF.

Dá sa SQL použiť pre Oracle?

Structured Query Language (SQL) je súbor príkazov, pomocou ktorých všetky programy a používatelia pristupujú k údajom v databáze Oracle. Aplikačné programy a nástroje Oracle často umožňujú používateľom prístup k databáze bez priameho použitia SQL, tieto aplikácie však musia pri vykonávaní požiadavky používateľa používať SQL.

Odporúča:

Zaujímavé články
Čo je dystrofická bulózna epidermolysis?
Čítaj viac

Čo je dystrofická bulózna epidermolysis?

Dystrofická epidermolysis bullosa je jednou z hlavných foriem skupiny stavov nazývaných epidermolysis bullosa. Epidermolysis bullosa spôsobuje koža je veľmi krehká a ľahko sa tvoria pľuzgiere. Pľuzgiere a kožné erózie sa tvoria v reakcii na drobné poranenia alebo trenie, ako je trenie alebo škrabanie.

Funguje smore skutočne?
Čítaj viac

Funguje smore skutočne?

S'more má v obchode Google Play pre Android hodnotenie 3,2/5,0 hviezdičkami na základe približne 22 000 recenzií. Niektoré negatívne recenzie uvádzajú chyby, ako sú napríklad prieskumy, ktoré sa nenačítajú, a zvuk, ktorý sa z aplikácie prehráva náhodne.

Ako sa rozmnožujú améby?
Čítaj viac

Ako sa rozmnožujú améby?

Améby sú jednobunkové organizmy, ktoré rozmnožujú nepohlavne. K rozmnožovaniu dochádza, keď améba zdvojnásobí svoj genetický materiál, vytvorí dve jadrá a začne meniť svoj tvar, pričom v strede vytvorí úzky „pás“. Tento proces zvyčajne pokračuje až do konečného oddelenia na dve bunky.