Aká je mildenhall afb?

Obsah:

Aká je mildenhall afb?
Aká je mildenhall afb?
Anonim

Royal Air Force Mildenhall alebo RAF Mildenhall je stanica Royal Air Force, ktorá sa nachádza neďaleko Mildenhallu v Suffolku v Anglicku. Napriek svojmu postaveniu ako stanica Royal Air Force primárne podporuje operácie vzdušných síl Spojených štátov amerických a v súčasnosti je domovom 100. leteckého tankovacieho krídla.

Je Mildenhall dobrý základ?

Základňa Royal Air Force Mildenhall je skvelým miestom pre mnoho vecí. Ak ste Američan v aktívnej službe alebo dôchodca, je to skvelé pre lacné vojenské lety.

Čo sídli v RAF Mildenhall?

Hostiteľskou jednotkou v RAF Mildenhall je 100th Air Refueling Wing (100 ARW), ktorá rozmiestňuje lietadlá a riadi Európsku tankovú jednotku, rotačnú jednotku, ktorá poskytuje vzduch tankovanie do lietadiel USA a NATO v Európskom divadle. Je to jediné trvalé krídlo USAF na tankovanie vzduchu v Európe.

Je RAF Mildenhall pôdou USA?

RAF Lakenheath a jej sesterská základňa RAF Mildenhall sú dve hlavné základne amerického letectva v Spojenom kráľovstve a 48th Fighter Wing je jediné stíhacie krídlo F-15 amerického letectva v Spojenom kráľovstve a tiež v Európe.

Koľko ľudí žije v RAF Mildenhall?

Asi 3 100 amerických vojakov a 3 000 rodinných príslušníkov Približne 800 civilistov (MOD, LNDH, NAF a U. S.)

Odporúča: