Z čoho je vyrobené mydlo yardley?

Obsah:

Z čoho je vyrobené mydlo yardley?
Z čoho je vyrobené mydlo yardley?
Anonim

Zloženie: Loj sodný, Voda (Aqua), Cocoate Sodná, Glycerín, Vôňa (Parfum), Lavandula Angustifolia (Levanduľa) Olej, Chlorid sodný, Oxid titaničitý, Tetrasodium EDTA, Oxidy železa. Viditeľný krátky obsah, dvojitým klepnutím si môžete prečítať celý obsah.

Aké sú zložky mydla Yardley?

Loj sodný, Voda (Aqua), Sodium Cocoate, Glycerine, Parfum, Avena Sativa (Oat) Múka, Chlorid sodný, Oxid titaničitý, Tetrasodium EDTA, žltá 5, červená 33.

Má mydlo Yardley chemikálie?

Yardley's English Lavender je celkom dobré mydlo. V skutočnosti v ňom nie sú žiadne strašidelné chemikálie ani strašné karcinogény. Ruční výrobcovia mydla používajú väčšinu ingrediencií v Yardley's (s výnimkou tetrasodnej EDTA). Čo sa týka komerčných mydiel, je to jedno z najlepších, ktoré nájdete.

Je mydlo Yardley vysoko kvalitné?

Mydlá od Yardley sú veľmi kvalitné a navyše za skvelú cenu. Ovsené vločky a mandle sú moje obľúbené.

Je Yardley dobrá značka?

Yardley London s viac ako 240-ročnou tradíciou je v podstate anglická značka vôní a je hrdá na to, že ponúka autentické kvetinové vône a doplnkové telové produkty vynikajúcej kvality. Yardley London je hrdý na svoje dva kráľovské zatykače a od roku 1921 získal 6 kráľovských zatykačov.

Odporúča:

Zaujímavé články
Ako sa rozdeľuje káder v IAS?
Čítaj viac

Ako sa rozdeľuje káder v IAS?

Káder bude pridelený na základe hodnotenia zásluh zostávajúcich kandidátov na zostávajúcich voľných miestach po pridelení kádrov iným kandidátom, ktorí uviedli, že uprednostňujú. Kádre budú zoradené v abecednom poradí na účely pridelenia. Ako sa prideľuje káder?

Čo chýba machorastom?
Čítaj viac

Čo chýba machorastom?

Machy a pečeňovky sú nahromadené ako machorasty, rastliny bez pravých cievnych tkanív a zdieľajúce množstvo ďalších primitívnych vlastností. Chýbajú im tiež skutočné stonky, korene alebo listy, hoci majú bunky, ktoré vykonávajú tieto všeobecné funkcie.

Prečo používať audiometriu reči?
Čítaj viac

Prečo používať audiometriu reči?

Rečová audiometria je základným nástrojom pri hodnotení straty sluchu. Spolu s čistotónovou audiometriou môže pomôcť pri určovaní stupňa a typu straty sluchu. Audiometria reči poskytuje informácie o rozpoznávaní slov a o nepohodlie alebo tolerancii k rečovým podnetom.