Stojí keramická rýchlosť za to?

Obsah:

Stojí keramická rýchlosť za to?
Stojí keramická rýchlosť za to?
Anonim

Vo všeobecnosti je to peňažný aspekt keramickej rýchlosti, ktorý dostane negatívnu recenziu. Počul som, že v závislosti od reťazca sa pozeráte na 1-3 watty úspory. Ak ste vyčerpali všetko ostatné, tých 500 dolárov by mohlo stáť za to, ale väčšina z nás má väčší zisk, ktorý možno zarobiť na iných miestach.

Má CeramicSpeed význam?

SÚVISIACE: Prvý pohľad: UFO reťaz od Ceramic Speed

Omotanie reťaze okolo väčšieho „kolesa“znižuje trenie a šetrí watty, z rovnakého dôvodu má prevodník s 53 zubami menšie trenie ako 50- ozubené ozubené koliesko. O zvyšok sa starajú keramické ložiská, ktoré ešte viac znižujú trenie.

Aká dobrá je CeramicSpeed?

Na základe údajov je kladka CeramicSpeed najefektívnejšou kladkou so spotrebou 0,033 wattu/set. Výsledky ukázali, že Shimano Acera je najmenej efektívna kladka zo skupiny so spotrebou 1 370 wattov na sadu. Rozdiel medzi najefektívnejšou a najmenej účinnou sadou kladiek je 1,337 wattu.

Stojí náboje CeramicSpeed za to?

Podľa výskumu sa dobre vyrobené keramické ložisko bude valiť rýchlejšie, čím vám šetrí energiu a umožňuje vyššiu cestovnú rýchlosť v porovnaní s ekvivalentným oceľovým ložiskom. … Sú tiež ľahšie ako ekvivalentné oceľové ložiská, takže výmena za keramické ložiská zníži hmotnosť vášho bicykla.

Stojí nadrozmerné kladky za to?

Veľmi veľké kladkové kolesá však v skutočnosti ponúkajú dostatok výhodv úsporách vo wattoch, že sa oplatí obetovať štýl. … Takže otvorením týchto uhlov a ich zmenšením sa reťaz môže otáčať menej, ako by sa otáčala, keď by prechádzala okolo menších kolies kladiek.

Odporúča: