Je cicero súčasťou chicaga?

Obsah:

Je cicero súčasťou chicaga?
Je cicero súčasťou chicaga?
Anonim

Cicero je predmestie Chicaga a mesto v Cook County, Illinois, Spojené štáty americké. Pri sčítaní ľudu v roku 2010 tu žilo 83 891 obyvateľov. V roku 2019 malo mesto celkovo 80 796 obyvateľov, čo z neho robí 11. najväčšiu obec v Illinois.

Je Cicero Chicago bezpečné?

Cicerovo úsilie urobiť mesto bezpečnejším sa naďalej vypláca, pretože národná bezpečnostná organizácia označila mesto za jedno z najbezpečnejších miest v Illinois. SafeHome označilo Cicero za 14. najbezpečnejšie mesto spomedzi všetkých komunít s viac ako 50 000 ľuďmi.

Je Cicero mesto alebo mesto?

Cicero: Americké mesto. Mesto Cicero je jednou z najstarších a najväčších obcí v štáte Illinois a jediným začleneným mestom v okrese Cook. Nesie meno veľkého rímskeho štátnika z prvého storočia pred Kristom, Marcusa Tulliusa Cicera.

Je Cicero na južnej strane Chicaga?

Takmer. Na severe a východe hraničí s Chicagom, Cicero je sedem míľ západne od Loop a je to predmestie najbližšie k centru mesta. … V skutočnosti má Cicero bližší výhľad na panorámu centra Chicaga ako na veľkú časť samotného mesta.

Ako ďaleko na západ je Cicero Avenue v Chicagu?

Je tu Halsted Street (800 West), Ashland Avenue (1600 West), Western Avenue (2400 West), Kedzie Avenue (3200 West), Pulaski Avenue (4000 West), Cicero Avenue (4800 West) a, dobre, chápete. Tieto hlavnévšetky tepny sú od seba vzdialené míle.

Odporúča: