Aký pixi toner je najlepší?

Obsah:

Aký pixi toner je najlepší?
Aký pixi toner je najlepší?
Anonim

Glow Tonic – Pixiho kultový favorit! Toto povzbudzujúce tonikum hĺbkovo čistí a jemne exfoliuje všetky typy pleti. Kľúčové zložky: Kyselina glykolová na exfoliáciu, Ženšen na energizáciu a Aloe Vera na upokojenie. Clarity Tonic – Pomáha vyčistiť pleť, kontrolovať nedokonalosti a minimalizovať vzhľad pórov.

Sú tonery Pixi dobré?

Funguje to veľmi dobre! Avšak po vyskúšaní najnovších prírastkov do rodiny Pixi som si uvedomil, že ich rad môže poskytnúť riešenia na viac problémov s pokožkou, ako som si pôvodne myslel. Stále odporúčam tento produkt na 100%, ale ak máte citlivú pokožku, existuje jeden, ktorý by pre vás mohol fungovať ešte lepšie.

Čo je lepšie Pixi Glow Tonic alebo tonikum s vitamínom C?

pixi Glow Tonic

Tonikum vitamínu C je lepšie na ráno, Glow Tonic na večernú rutinu. Ak by ste si mali vybrať len jeden, pravdepodobne by som šiel po Glow Tonic, ak nemáte vo svojej rutine žiadny iný chemický exfoliant.

Ktorý toner je lepší Pixi alebo obyčajný?

Pixi Glow Tonic ho obsahuje 5%, zatiaľ čo The Ordinary má 7% kyseliny glykolovej, vďaka čomu je o niečo účinnejšie, ale môže sa cítiť aj príliš drsné, najmä ak ste práve začínate s kyslou rutinou a/alebo máte citlivú pokožku.

Ktorý Pixi toner je najlepší na póry?

Pixi Glow Tonic™ je vysoko koncentrované, povzbudzujúce pleťové tonikum, ktoré hlboko čistí póry tým, že odstraňuje prebytočný maz anečistoty.

Odporúča: