Obsahuje hliník nikel?

Obsah:

Obsahuje hliník nikel?
Obsahuje hliník nikel?
Anonim

Vystavenie prachu môže dráždiť oči, nos a hrdlo. Kontakt s horúcim kovom môže spôsobiť vážne tepelné popáleniny. Pred stanovením teploty sa nedotýkajte ani nemanipulujte s hliníkovým odliatom alebo zahriatymi materiálmi. Výrobok obsahuje nikel, ktorý môže spôsobiť senzibilizáciu kože a pľúc a je identifikovaným karcinogénom.

Má hliník v sebe nikel?

Pokiaľ nemáte dosť zriedkavý typ alergie na kovy, hliník je dobrou hypoalergénnou voľbou (hoci by ste sa mali vždy poradiť so svojím lekárom, ak máte alergiu na kov, skôr ako vyskúšate nové kovy). Neobsahuje nikel, čo je celkom bežný alergén (mal by som vedieť, som naň alergický).

Aký kov neobsahuje nikel?

Biele zlato môže obsahovať nikel. Medzi ďalšie kovy bez obsahu niklu patrí čisté striebro, meď, platina a titán. Polykarbonátový plast je v poriadku.

Aký kov je dobrý pri alergii na nikel?

Hľadajte šperky vyrobené z takých kovov ako nerezová oceľ bez obsahu niklu, chirurgická nehrdzavejúca oceľ, titán, 18-karátové žlté zlato alebo žlté zlato bez obsahu niklu a mincové striebro. Chirurgická nehrdzavejúca oceľ môže obsahovať určité množstvo niklu, ale vo všeobecnosti sa pre väčšinu ľudí považuje za hypoalergénnu.

Aké produkty obsahujú nikel?

Vyhýbajte sa všetkým potravinám, ktoré majú bežne vysoký obsah niklu, ako sú kakao, čokoláda, sójové bôby, ovsené vločky, orechy, mandle a čerstvé a sušené strukoviny. Vyhnite sa všetkým nápojom a vitamínomdoplnky s niklom a konzervované potraviny.

Odporúča: