Kto je kathy leutner?

Obsah:

Kto je kathy leutner?
Kto je kathy leutner?
Anonim

Samotná modelka, Kathy Leutner, je kráska, ktorá doteraz ohromovala obálky mnohých módnych časopisov. Napriek tomu, že je už etablovanou modelkou, Leutner je známejšia ako priateľka a budúca manželka profesionálneho hokejistu Sidney Crosby.

Ako sa Sidney Crosby stretol s Kathy Leutnerovou?

V škole bola vyznamenanou hráčkou lakrosu, kým neobjavili ju v nákupnom centre. Zasiahla modelingová chyba a vyrazila na preteky, na ktorých bola. Títo dvaja boli romanticky prepojení; budete však prekvapení, keď zistíte, ako dlho sú títo dvaja spolu.

Má Sidney Crosby dieťa?

Dňa 23. februára 2015 sa narodilo dieťa s menom Malkin Crosby Long. A Crosby tu v Pittsburghu, ktorý mal svoj deň s pohárom… no, v pohári, naozaj.

Kto je najbohatší hokejista?

Wayne Gretzky je najbohatším hokejistom všetkých čias, momentálne má čistú hodnotu 250 miliónov dolárov. Počas svojho pôsobenia v NHL zarobil Gretzky hraním viac ako 46 miliónov dolárov, ako aj ďalších 50 miliónov dolárov za sponzorské dary.

Kto je najlepšie plateným hráčom NHL?

Najlepšie platení hráči NHL v sezóne 2020/21

Auston Matthews z Toronto Maple Leafs bol najlepšie plateným hráčom v sezóne 2020/21 s celkovými zárobkami 16 miliónov amerických dolárov.

Odporúča: