Kedy použiť sérum?

Obsah:

Kedy použiť sérum?
Kedy použiť sérum?
Anonim

Séra by sa mali aplikovať dvakrát denne. „Sú to prvé produkty, ktoré by sa mali aplikovať na pokožku po vyčistení a tonizácii,“vysvetľuje Geyer. “Na sérum by sa mal ráno aplikovať opaľovací krém a večer by sa mal na sérum použiť hydratačný krém vhodný pre typ pleti jednotlivca.”

Kedy by ste mali používať sérum na tvár?

Vo všeobecnosti by ste mali použiť sérum na celú tvár a krk dvakrát denne, raz ráno a potom znova večer, pred aplikáciou hydratačného krému, ak chcete získajte za svoje peniaze čo najviac, podľa Lamb.

Potrebujem sérum aj hydratačný krém?

Odpoveď: Môžete, ale nemusíte. Séra a zvlhčovače pomáhajú pleti rôznymi spôsobmi. Niektorým, najmä tým, ktorí nemajú suchú pokožku, bude stačiť samotné sérum. Inokedy, keď je vaša pokožka suchá alebo prostredie vysušuje, zistíte, že potrebujete sérum aj hydratačný krém.

Sú séra alebo hydratačný krém na prvom mieste?

Séra séra by mali byť spravidla prvými produktmi, ktoré sa dotknú vašej pokožky po vyčistení a exfoliácii, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky. Nikdy ich neaplikujte po hydratačnom kréme, pretože hustejšie krémy a oleje vytvárajú na pokožke ochrannú vrstvu a bránia vstrebávaniu.

Je sérum potrebné?

Nie je potrebné mať vo svojom režime starostlivosti o pleť sérum. „Séra sú jednoducho ďalším krokom pre tých, ktorí to potrebujúmajú správny typ pleti a chcú urobiť niečo navyše vo svojich každodenných rutinách,“vysvetľuje Dr. Charles. … Séra pomáhajú dodať pleti sviežejší, mladší a zdravší vzhľad.“

Odporúča: