Môžeme teraz navštíviť batangas?

Obsah:

Môžeme teraz navštíviť batangas?
Môžeme teraz navštíviť batangas?
Anonim

Batangas je otvorený pre domácich turistov s platnou identifikačnou kartou, zdravotným certifikátom, negatívnym výsledkom rýchleho testu na antigén 48 až 72 hodín pred cestou a potvrdením rezervácie.

Môžem ísť do Batangas z Manily?

Je to preto, že Batangas je jedným z obľúbených útočisko z Manily. … Je to naozaj miesto, ktoré musíte navštíviť, najmä ak prichádzate z Manily. Dostanete sa k nemu len za 2 až 3 hodiny v závislosti od spôsobu dopravy. Prečítajte si tu naše obľúbené turistické miesta Tagaytay a kde sa ubytovať v Tagaytay!

Potrebuje Batangas test tampónu?

Odtiene a rozľahlosť sú potrebné! Mabini Tourism striktne vyžaduje potvrdené rezervácie, 72-hodinový výsledok testu tampónu a lekárske alebo zdravotné osvedčenie pri vašej návšteve.

Môže NCR plus cestovať do Batangasu?

„Vstup a výstup ľudí, ktorí vstupujú do az NCR Plus sú len pre APOR.“… "Takže kontrolné body sú na hraniciach Bulacan a Pampanga, Cavite a Batangas, atď.," dodal.

Je laiya otvorená pre turistov?

Turisti môžu navštevovať iba strediská, ktoré sú schopné zabezpečiť osvedčenie o oprávnení na prevádzku, ako aj osvedčenie o zhode. Nižšie je uvedený zoznam niektorých rezortov, ktoré môžu prevádzkovať: … Buracai de Laiya Hotel & Resort. Burgis Mangrove Beach & Resort.

Odporúča: