Kto vykašliava krv v korune?

Obsah:

Kto vykašliava krv v korune?
Kto vykašliava krv v korune?
Anonim

The Crown, nová séria Netflixu o živote britskej kráľovnej Alžbety II., začína príšernou notou: Kráľ George VI (hrá ho Jared Harris) vykašliava krv.

Prečo kráľ Juraj vykašľal krv?

Koruna sa otvára, keď kráľ George vykašliava krv na záchod v Buckinghamskom paláci. … V skutočnom živote kráľ zomrel 6. februára 1952 na koronárnu trombózu – blokádu krvi do srdca v dôsledku krvnej zrazeniny v tepne.

Kto kašle krv v 3. sezóne koruny?

Táto rekapitulácia série Netflix The Crown Season 3, Episode 8, „Dangling Man“obsahuje významné spoilery. Kliknutím na tieto slová si môžete prečítať rekapituláciu predchádzajúcej epizódy. 5. epizóda sa otvára v Bois De Boulogne, Paríž, 1970. Chorlý vojvoda z Windsoru a bývalý kráľ Edward VIII vykašliava krv v umývadle.

Kto je ten chorý muž v korune?

Jonny Lee Miller, herec najznámejší pre svoju rolu anarchického narkomana Sick Boya vo filme Trainspotting, bude hrať Sira Johna Majora v ďalšej sérii Netflixu. dráma The Crown.

Kto umiera v 3. sezóne The Crown?

Článok Times uvádzal aj tri „priateľky žien“lorda Snowdona. Finále sezóny ukazuje Margaret pokus o samovraždu po hádke s Lordom Snowdonom kvôli Roddymu Llewellynovi.

Odporúča: