Kúpil nautilus bowflex?

Obsah:

Kúpil nautilus bowflex?
Kúpil nautilus bowflex?
Anonim

Bowflex of America, Inc. začala uvádzať na trh prvý produkt, Bowflex 2000X v roku 1986. … S úspechom Bowflex spoločnosť kúpila Nautilus Corporation, Schwinn Fitness a Stairmaster a teraz je Nautilus, Inc.

Je Nautilus to isté ako Bowflex?

Bowflex získal Nautilus, Inc. a špecializoval sa na navrhovanie, vývoj a marketing produktov pre silu a kardio fitness. V roku 1997 spoločnosť zmenila svoj názov na Direct Focus a v rokoch 1999 až 2002 získala značky Nautilus, Schwinn a StairMaster a potom zmenila svoj názov na Nautilus, Inc.

Kedy Nautilus získal Bowflex?

Nautilus, ktorý uviedol na trh JRNY v roku 2019, získal Schwinn (2001) a Bowflex (2002), pretože chce vytvoriť svoju stopu na 10,73 miliardovom trhu domáceho fitness: V apríli Peloton dokončil akvizíciu spoločnosti Precor, komerčnej spoločnosti na výrobu fitness zariadení, za 420 miliónov dolárov v hotovosti.

Kto vlastní akcie Bowflex?

Nautilus, Inc. je známy svojimi obľúbenými značkami vrátane Bowflex®, Nautilus®, Schwinn® a JRNY®, ktoré ponúkajú širokú škálu kvalitných fitness ponúk ako napr. vnútorné bicykle, bežecké pásy, eliptické trenažéry, domáce posilňovne a nastaviteľné systémy voľných váh typu všetko v jednom, mnohé z nich sú integrované s inovatívnym digitálnym JRNY …

Koľko Bowflex sa predalo?

Čas ukáže, či Tonal dokáže zachytiť kúzlo Bowflexu, ktorého sa údajne predalo viac ako2,5 milióna jednotiek od debutu v roku 1986.

Odporúča: