Môže caliburn g používať soľ nic?

Obsah:

Môže caliburn g používať soľ nic?
Môže caliburn g používať soľ nic?
Anonim

Caliburn G je vybavený integrovanou nabíjateľnou 690mAh batériou s nastaviteľným systémom prúdenia vzduchu a pojme až 2ml E-Liquidu alebo Nic S alt Nic S alt Nikotínový základ a slabú kyselinu ako napr. kyselina benzoová alebo kyselina levulová sa používa na tvorbu nikotínovej soli. Vo vzorke 23 nikotínových solí dostupných na verejný nákup boli tri najbežnejšie kyseliny používané pri tvorbe nikotínových solí kyselina mliečna, kyselina benzoová a kyselina levulová. https://en.wikipedia.org › wiki › Nicotine_s alt

Nikotínová soľ – Wikipedia

. … K plniacim portom sa dostanete jednoduchým odstránením náustka, aby ste naplnili svoj obľúbený E-liquid alebo Nic S alt.

Ktorá cievka Caliburn G je lepšia pre soľ Nic?

0,8ohmová cievka je najlepšia, keď sa používa pri príkone medzi 20w-35w. Pre dokonalý zážitok odporúčame používať nikotínové soli s jeho cievkou. Štandardná 1,0 ohmová cievka je tiež skvelá pre MTL vaping, avšak ponúka väčší odpor pre hlbší zážitok z úst do pľúc.

Používa caliburn soľ Nic?

Akú šťavu s ňou môžem použiť? Freebase aj Nic S alt Juice fungujú s Caliburn. Optimálny pomer PG/VG pre Caliburn je okolo 60/40. Väčšina komerčných produktov nic-soľ sa vyrába v pomere 50/50, čo môže spôsobiť silné presakovanie / pľuvanie.

Môžete použiť bežnú šťavu v caliburn G?

Súprava funguje dobre s freebase (štandardným) nikotínom a nikotínovými soľnými e-kvapalinami. TheCaliburn G Pods majú vymeniteľné cievky, takže nie je potrebné vyhadzovať celú podložku, keď sa cievka spotrebuje - jednoducho vytiahnite starú cievku a zasuňte novú.

Akú tekutinu mám použiť s Caliburn G?

Súprava Caliburn G Pod funguje najlepšie s nasledujúcimi typmi tekutín: Kvapaliny z úst do pľúc – 50/50 vape šťavy . Nic S alts / S alt Nikotine.

Odporúča: