Môžeme povedať domáce úlohy?

Obsah:

Môžeme povedať domáce úlohy?
Môžeme povedať domáce úlohy?
Anonim

Domáca úloha je nepočítateľné podstatné meno nespočitateľné podstatné meno V lingvistike je hromadné podstatné meno, nepočítateľné podstatné meno alebo nepočítateľné podstatné meno podstatné meno so syntaktickou vlastnosťou, že akékoľvek jeho množstvo sa považuje za nediferencovanú jednotku, nie ako niečo s diskrétnymi prvkami. … Hromadné podstatné mená nemajú pojem jednotného a množného čísla, hoci v angličtine majú tvar slovesa v jednotnom čísle. https://en.wikipedia.org › wiki › Mass_noun

Hromadné podstatné meno - Wikipedia

a nepoužíva sa v množnom čísle. Poviete si: Pani učiteľka nám dala veľa domácich úloh. ✗Nehovor: Učiteľ nám dal veľa domácich úloh.

Existuje slovo ako domáce úlohy?

Na tejto stránke môžete nájsť 14 synoným, antonym, idiomatických výrazov a príbuzných slov pre domácu úlohu, ako napríklad: práce v triede,, mimoškolská úloha, úloha z knižnice, školská úloha, príprava, príprava, štúdium, recitácia, skúška a pracovný list.

Aký význam majú domáce úlohy?

1: pracovanie doma za odmenu. 2: úloha zadaná študentovi, ktorú má dokončiť mimo bežného vyučovacieho času.

Prečo sa domáca úloha nazýva domáca úloha?

Zmienky o pojme „domáca úloha“pochádzajú už zo starovekého Ríma. V prvom storočí nášho letopočtu Plínius mladší, učiteľ oratória, údajne vynašiel domácu úlohu tým, že požiadal svojich nasledovníkov, aby si doma precvičovali verejné rozprávanie. Malo im to pomôcť stať sa sebavedomejšími a plynulejšími vo svojich prejavoch.

Aká časť reči je domáca úloha?

Akopopísané vyššie, „domáca úloha“je podstatné meno. Použitie podstatného mena: Pred pozeraním televízie si musíte urobiť domácu úlohu. Použitie podstatného mena: Prednášajúci si pred prednáškou určite urobil domácu úlohu.

Odporúča:

Zaujímavé články
Čo robí homár?
Čítaj viac

Čo robí homár?

Hlavná časť práce homára je vnadenie, nastražovanie a kontrola pascí. Homári zvyčajne pracujú v dvojčlenných tímoch. Každý kapitán má zvyčajne buď učňa alebo kormidelníka, ktorého úlohou je manipulovať s pascami, zatiaľ čo kapitán manipuluje s loďou.

Môže bams doctor robiť dnb?
Čítaj viac

Môže bams doctor robiť dnb?

Nie, po stáži sa nemôžete prihlásiť na prijímaciu skúšku DNB CET. Môže lekár BAMS vykonať pôrod? Indie povolila ajushským lekárom viesť pôrody. Zapojenie ajurvédskych lekárov (ajurvéda a homeopatia) do systému verejného zdravotníctva na poskytovanie služieb SBA.

Prečo používame ohmmeter?
Čítaj viac

Prečo používame ohmmeter?

Ohmmeter je elektrický prístroj ktorý meria elektrický odpor (protiklad, ktorý látka ponúka toku elektrického prúdu). … Mikroohmmetre (mikroohmmeter alebo mikroohmmeter) vykonávajú merania nízkeho odporu. Megaohmmetre (tiež ochranné zariadenie Megger) merajú veľké hodnoty odporu.