Znamená to, že je to zadné sedadlo?

Obsah:

Znamená to, že je to zadné sedadlo?
Znamená to, že je to zadné sedadlo?
Anonim

: mať alebo zastávať druhoradé postavenie alebo status: byť alebo sa stať menej dôležitým, aktívnym alebo mocným Howard miloval réžiu „viac, než som si vôbec myslel, že budem,“a jeho herecká kariéra odvtedy ustúpila do úzadia. -

Čo znamená zadné sedadlo v slangu?

Ďalším spôsobom, ako použiť slovo zadné sedadlo, je opísať „podradnú pozíciu.“Ak sa postavíte na zadné sedadlo svojho staršieho brata, znamená to, že má tendenciu upútať všetku pozornosť. Toto slovo, bežnejšie písané ako zadné sedadlo, sa používalo v roku 1800 na rozprávanie o jazde v kočoch a kočoch. Definície zadného sedadla.

Je zadné sedadlo slovo?

Jednoslovné prídavné meno „zadné sedadlo“je vhodné, keď opisuje, kde sa niečo nachádza. "Oblasť zadného sedadla je v tomto modeli stiesnená." "Nebuďte vodičom na zadnom sedadle." Konzervatívci uprednostňujú na tento druh použitia hláskovanie s pomlčkou „zadné sedadlo“: oblasť zadného sedadla, vodič na zadnom sedadle.

Čo znamená zaujať miesto?

: sadnúť si.

Ako používate zadné sedadlo vo vete?

Príklad vety o zaujatí sedadla

  1. Voľby naďalej ustupovali do úzadia všetkému ostatnému, čo sa deje. …
  2. V roku 1992 som sa však pripojil k orchestru Kráľovského baletu v Birminghame ako hlavný pikolo a vzdelávanie začalo ustupovať do úzadia.

Odporúča: