Kto je morphy richards?

Obsah:

Kto je morphy richards?
Kto je morphy richards?
Anonim

Morphy Richards je britská značka elektrických spotrebičov so sídlom v Swintone, v South Yorkshire, Anglicko. Jeho produkty sa predtým vyrábali v jeho historickom dome v Mexborough a v iných zariadeniach po celom Spojenom kráľovstve. Od 90. rokov 20. storočia sa však všetka jeho výroba teraz uskutočňuje na Ďalekom východe.

Kto robí Morphyho Richardsa?

Rodičovstvo: Morphy Richards je súčasťou 1,3 miliardy dolárov Glen Dimplex Goup, popredný svetový výrobca elektrického vykurovania a domácich spotrebičov so silným zastúpením vo Veľkej Británii, Európe a Amerike, Kanada a Stredný východ..

Je Morphy Richards dobrá značka?

Produkt je naozaj dobrý. Funguje dobre. Produkt je dodávaný so súpravou mikrovlnného riadu, čo je prekvapením. Prosím nečakajte demo.

Sú produkty Morphy Richards vyrobené v Číne?

Nebojte sa, Morphy Richards vyrába množstvo zariadení: hriankovače, sendvičovače a elektrické prikrývky. … Ale keď zavolám Morphymu Richardsovi, povedia všetko je vyrobené v Číne teraz len s predajcom v Británii. Po šálke čaju s mliekom kúpeným Waitrose (všetko od britských kráv) je čas na jedenie.

Sú kanvice Morphy Richards vyrobené v Číne?

Vintage kanvica Philips Filterline HD 4617. Kanvica vyrobená v Anglicku; samostatná základňa vyrobená v Číne. … Morphy Richards – Teraz vo vlastníctve Glenna Dimplexa – Kotlíky Morphy Richards a iné produkty sa vyrábali v r.v Spojenom kráľovstve, ale v súčasnosti sú vyrobené v zahraničí. Pozrite si históriu Morphyho Richardsa na ich webovej stránke a wikipédii.

Odporúča: