Čo je cisco virl pe?

Obsah:

Čo je cisco virl pe?
Čo je cisco virl pe?
Anonim

Learning VIRL PE Cisco Virtual Internet Routing Lab (VIRL) je rozšíriteľná sieťová virtualizačná platforma, ktorá umožňuje vývoj verných modelov skutočných alebo plánovaných sietí.

Ako funguje Cisco virl?

VIRL používa hypervízor na organizáciu topológie siete, ktorú vytvoríte, pričom využíva zahrnuté obrazy platformy Cisco na základe požiadaviek vašej definovanej topológie. … Hoci máte dostatok miesta na spustenie vášho VIRL PE bude fungovať, nedostatok miesta pre uzly Cisco spôsobí, že váš nový VIRL PE bude nestabilný.

Čo je to Cisco virl obrázok?

VIRL je výkonná platforma na simuláciu siete od spoločnosti Cisco. … Jednoducho vytvorte pripojenia k skutočným sieťovým zariadeniam rozšírením svojho laboratória na fyzické a virtuálne sieťové zariadenia. VIRL je vaša kompletná sieťová simulačná platforma na testovanie, školenie a učenie.

Ako sa teraz volá Cisco virl?

Všetkým z vás, ktorí podporili názov VIRL, ďakujeme a vieme, že pochopíte, prečo dnes oznamujeme, že produkt má nový názov: Cisco Modeling Labs – Osobné (alebo CML-Personal).

Koľko stojí Cisco virl?

VIRL prichádza v dvoch rôznych edíciách – Personal Edition a Academic Edition. Obe majú rovnaké funkcie, ibaže Akademická edícia je lacnejšia. V čase písania tohto článku stojí Academic Edition 79,99 USD ročne a Personal Edition stojí 199,99 USD za rokrok.

Odporúča: