Mali by byť elektrické zubné kefky stále zapojené?

Obsah:

Mali by byť elektrické zubné kefky stále zapojené?
Mali by byť elektrické zubné kefky stále zapojené?
Anonim

Či už máte zubnú kefku Oral-B, Sonicare alebo Colgate, jedným zo spôsobov, ako zabezpečiť, aby bola vaša kefka plne nabitá, je nechať ju nabitú dlhú dobu. … Vo väčšine prípadov výrobcovia navrhujú, že je bezpečné nechať kefku vždy na nabíjacom stojane.

Môžem nechať svoju elektrickú zubnú kefku zapojenú?

Ak produkt používate prvýkrát, mali by ste pred použitím úplne nabiť batériu, čo môže trvať až 16 hodín. Po úplnom nabití rukoväte pokračujte v používaní elektrickej zubnej kefky, kým nezostane nabitá. … To pomôže vašej batérii fungovať čo najdlhšie.

Ako často potrebujú elektrické zubné kefky nabíjať?

Uistite sa, že nabíjate celý čas uvedený v príručke. Pre naše zubné kefky Vitality a PRO 500 je to 16 hodín. Pre rad Genius (označený ako „Typ: 3765“na spodnej strane rukoväte) je to 14 hodín. Všetky ostatné zubné kefky by sa mali nabíjať 22 hodín.

Je zlé používať elektrickú zubnú kefku každý deň?

Elektrická zubná kefka nepoškodzuje zuby ani ďasná, pričom mnohé štúdie v skutočnosti ukazujú, ako celkovo je elektrická zubná kefka lepšia pre zuby a ďasná. … Zubní lekári sa zhodujú v tom, že nadmerné čistenie alebo príliš silné čistenie poškodí zuby a ďasná, ak sa v nich bude pokračovať dlhší čas.

Urobtemusíte zapojiť elektrickú zubnú kefku?

Ponechanie napájacieho kábla pripojeného je vo všeobecnosti tiež v poriadku, ale nie je to nevyhnutne potrebné. Ak ponecháte napájanie pripojené k nabíjaciemu stojanu, zubná kefka sa bude neustále dopĺňať a je pripravená na použitie. Väčšina elektrických zubných kefiek má v sebe elektronické obvody, ktoré zabraňujú nadmernému nabitiu kefky.

Odporúča:

Zaujímavé články
Ako sa rozdeľuje káder v IAS?
Čítaj viac

Ako sa rozdeľuje káder v IAS?

Káder bude pridelený na základe hodnotenia zásluh zostávajúcich kandidátov na zostávajúcich voľných miestach po pridelení kádrov iným kandidátom, ktorí uviedli, že uprednostňujú. Kádre budú zoradené v abecednom poradí na účely pridelenia. Ako sa prideľuje káder?

Čo chýba machorastom?
Čítaj viac

Čo chýba machorastom?

Machy a pečeňovky sú nahromadené ako machorasty, rastliny bez pravých cievnych tkanív a zdieľajúce množstvo ďalších primitívnych vlastností. Chýbajú im tiež skutočné stonky, korene alebo listy, hoci majú bunky, ktoré vykonávajú tieto všeobecné funkcie.

Prečo používať audiometriu reči?
Čítaj viac

Prečo používať audiometriu reči?

Rečová audiometria je základným nástrojom pri hodnotení straty sluchu. Spolu s čistotónovou audiometriou môže pomôcť pri určovaní stupňa a typu straty sluchu. Audiometria reči poskytuje informácie o rozpoznávaní slov a o nepohodlie alebo tolerancii k rečovým podnetom.