Nerozpoznávate zariadenie?

Obsah:

Nerozpoznávate zariadenie?
Nerozpoznávate zariadenie?
Anonim

Tento problém môže byť spôsobený, ak nastane niektorá z nasledujúcich situácií: Aktuálne načítaný ovládač USB je nestabilný alebo poškodený. Váš počítač vyžaduje aktualizáciu pre problémy, ktoré môžu byť v konflikte s externým pevným diskom USB a systémom Windows. Windowsu môžu chýbať ďalšie dôležité aktualizácie, hardvérové alebo softvérové problémy.

Čo robiť, ak váš počítač nerozpozná zariadenie?

Ako opraviť zariadenie USB nerozpoznané v systéme Windows

  1. Metóda 1 – Odpojte počítač.
  2. Metóda 2 – Aktualizujte ovládač zariadenia.
  3. Metóda 3 – Reštartujte a odpojte zariadenia USB.
  4. Metóda 4 – USB koreňový rozbočovač.
  5. Metóda 5 – Priame pripojenie k PC.
  6. Spôsob 6 – Nástroj na riešenie problémov s USB.
  7. Spôsob 7 – Aktualizácia všeobecného rozbočovača USB.
  8. Metóda 8 – Odinštalujte zariadenia USB.

Prečo môj počítač nerozpoznáva moje USB?

Dôvody, prečo počítač nerozpoznáva vaše zariadenie USB, zahŕňajú: Vyskytol sa problém s ovládačom USB . Disk USB nie je správne naformátovaný . Disk USB je mŕtvy.

Ako opravím kód 43 USB?

Ak to chcete vyriešiť, odpojte všetky zariadenia USB, potom vypnite počítač a vyberte batériu (predpokladá sa, že používate laptop), PC sa nastavil asi na 5 minút, potom vložte batériu späť a reštartujte počítač. Potom znova pripojte svoje zariadenia USB po jednom a uistite sa, že fungujú.

Prečo môj počítač nerozpoznáva môj telefón?

Ak sa snažíte pripojiť svoj telefón s Androidom k počítaču pomocou kábla USB a preniesť nejaké súbory, ide o známy problém, ktorý môžete vyriešiť za pár minút. Problém, že telefón nerozpozná počítač, je bežne spôsobený nekompatibilným káblom USB, nesprávnym režimom pripojenia alebo zastaranými ovládačmi.

Odporúča: