Čo je to veľkonočné vajíčko kino der toten?

Obsah:

Čo je to veľkonočné vajíčko kino der toten?
Čo je to veľkonočné vajíčko kino der toten?
Anonim

Rovnako ako ostatné mapy Zombies Chronicles, aj tu je nové tajné veľkonočné vajíčko, ktoré zahŕňa bábiky samantha a dáva maximálnu muníciu. Na začiatok zamierte na nádvorie pred divadlom. Musíte zostať blízko modrých kovových dverí. Nakoniec budete počuť 3 kódy zložené z 3 sérií klopaní na dvere.

Má Kino der Toten veľkonočné vajíčko?

Kino Der Toten remastered má malé veľkonočné vajíčko na dokončenie. Easter Egg nevyžaduje veľa krokov na dokončenie v porovnaní s niektorými inými mapami, ako je Origins. Za jeho dokončenie však nezískate všetky výhody. Jedinou odmenou, ktorú dostanete, je maximum munície a špeciálna skladba, ktorá bude hrať.

Čo sú to veľkonočné vajíčka v Black Ops?

Easter Eggs sú skryté prekvapenia v celej sérii Call of Duty. Najvýraznejšie sú v Zombies, v hrách vyvinutých Treyarchom. Niektoré sú jednoduché a dajú sa dosiahnuť samostatne, zatiaľ čo iné si vyžadujú veľkú mieru spolupráce.

Čo znamená Kino der Toten?

Kino der Toten (v nemčine Kino/Theater of the Dead) je celkovo piata mapa Zombies, uvedená v Call of Duty: Black Ops a Call of Duty: Black Ops III.

Dokážete dokončiť Kino der Toten?

Kino Der Toten remastered má malé veľkonočné vajíčko na dokončenie. Easter Egg nevyžaduje veľa krokov na dokončenie v porovnaní s niektorými inými mapami, ako je Origins. Za jeho dokončenie však nezískate všetky výhody. Jedinou odmenou, ktorú získate, je maximum munície a špeciálna skladba, ktorá bude hrať.

Odporúča: