Kam prostredie geforce ukladá snímky obrazovky?

Obsah:

Kam prostredie geforce ukladá snímky obrazovky?
Kam prostredie geforce ukladá snímky obrazovky?
Anonim

Snímka obrazovky sa uloží do galérie GeForce Experience a v pravom hornom rohu obrazovky sa zobrazí upozornenie „Snímka obrazovky bola uložená do galérie“. Ak chcete zobraziť snímky obrazovky, môžete kdekoľvek stlačiť Alt+Z – áno, dokonca aj na pracovnej ploche Windows – a zobraziť tak prekrytie.

Kde sa nachádzajú fotografie NVIDIA?

Jednoducho sa prihláste pomocou svojho účtu NVIDIA, kliknite na tlačidlo „Nahrať“vpravo hore a presuňte snímku obrazovky, je to také jednoduché. A po kliknutím na tlačidlo “Účet” > “Profil” získate prístup ku všetkým odovzdaným fotografiám.

Kam idú moje snímky obrazovky F12?

Kde sú uložené snímky obrazovky Steam? … Pomocou klávesu F12 môžete zachytiť snímky obrazovky hier Steam, ktoré aplikácia uloží do priečinka vo vašom počítači. Každá hra na Steame, z ktorej urobíte snímky obrazovky, bude mať svoj vlastný priečinok. Najjednoduchší spôsob, ako nájsť snímky obrazovky, je použiť ponuku Zobraziť v aplikácii Steam a vybrať "Snímky obrazovky."

Ako urobím snímku obrazovky v prostredí GeForce?

Ak si chcete uložiť klip zo svojej hry, jednoducho stlačte Alt+F10 predvolene a uloží sa do galérie. Ak chcete manuálne zaznamenať svoju hru, môžete tak urobiť aj pomocou GeForce Experience. Stačí kliknúť na možnosť nahrávania v prekrytí GeForce Experience a budete môcť spustiť nahrávanie.

Zaznamenáva GeForce nižšie FPS 2020?

GeForce now je cloudová herná služba. Je to softvér, ktorý vám umožňuje hrať na serveri Nvidia prostredníctvom počítača. Na hranie na dobrej grafike potrebuje dobré internetové pripojenie. nie je téma zvyšovania alebo znižovania FPS.

Odporúča:

Zaujímavé články
Čo je jednoducho elektrolýza?
Čítaj viac

Čo je jednoducho elektrolýza?

Elektrolýza je proces, pri ktorom sa iónové látky rozkladajú (rozkladajú) na jednoduchšie látky, keď nimi prechádza elektrický prúd. Elektrina je tok elektrónov alebo iónov. Aký príklad je elektrolýza? Elektrolýza zahŕňa súčasnú oxidačnú reakciu na anóde a redukčnú reakciu na katóde.

Boli kráľovná Alžbeta a Filip príbuzní?
Čítaj viac

Boli kráľovná Alžbeta a Filip príbuzní?

Okrem kráľovskej výchovy vtedajších detí mali Alžbeta a Filip aj jedného vzdialeného príbuzného, pretože obaja sú potomkami kráľovnej Viktórie. Panovníčka a jej manžel sú teda vzdialení príbuzní, pretože obaja boli pra-pravnuci kráľovnej Viktórie, a teda bratranci z tretieho kolena.

Kde sa streamuje horizont udalostí?
Čítaj viac

Kde sa streamuje horizont udalostí?

Momentálne môžete sledovať „Event Horizon“streamovanie na HBO Now, DIRECTV, HBO Max. Má Netflix Event Horizon? Áno, Event Horizon je teraz k dispozícii na americkom Netflixe. Streamuje sa niekde Event Horizon? Pozerajte online streamovanie udalosti Horizont | Hulu (bezplatná skúšobná verzia) Na akej streamovacej službe je Event Horizon?