Čo režíruje robert b weide?

Obsah:

Čo režíruje robert b weide?
Čo režíruje robert b weide?
Anonim

Robert B. Weide je americký scenárista, producent a režisér. Režíroval množstvo dokumentárnych filmov a počas prvých piatich rokov bol hlavným režisérom a výkonným producentom filmu Curb Your Enthusiasm. Jeho dokumentárne filmy sa zamerali na štyroch komikov: W. C.

Aký meme režíroval Robert B Weide?

No, na začiatok, všetko to začalo 'Curb Your Enthusiasm' z 15. októbra 2000. Ide o americký komediálny seriál, ktorý režíroval Robert B. Weide a vytvoril Larry David (ktorý mal tiež svoj spravodlivý podiel na meme).

Prečo sa Robert B Weide používa v memoch?

Televízny seriál obsahuje komédiu založenú na absurdných a trápnych situáciách. Často konce boli nahradené titulkami s charakteristickou vtipnou melódiou. To je dôvod, prečo sa titulky Roberta B Weidea stali tak populárnymi pre umelcov meme.

Kto je Robert Wilde?

Robert de Wilde (narodený 30. apríla 1977, Kampen) je holandský profesionálny cyklistický motokrosový (BMX) pretekár zo strednej/súčasnej školy, ktorého hlavné súťažné roky boli od r. 1990 až 2003. Jeho prezývky sú "Lietajúci Holanďan" vzhľadom na jeho rýchlosť a národnosť a "Afro-Bob" kvôli jeho dlhým divokým, neučesaným vlasom.

Odkiaľ sa vzal meme záverečných titulkov?

Najskorší známy výtvor tohto mému je od Nikolaja Christensena. Kredit pridal na koniecfilm 'Hmla', čo je thriller/horor, ktorý vyvrcholí dosť dramatickým, srdcervúcim koncom (bez spoilerov).

Odporúča: