Prečo používať pomocníkov so značkami?

Obsah:

Prečo používať pomocníkov so značkami?
Prečo používať pomocníkov so značkami?
Anonim

Pomocníci značiek umožňujú kódu na strane servera podieľať sa na vytváraní a vykresľovaní prvkov HTML v súboroch Razor. Pomocníci značiek sú novou funkciou, ktorá je podobná pomocníkom HTML, ktorí nám pomáhajú vykresľovať HTML. … Ak poznáte pomocníkov HTML, pomocníci značiek znižujú explicitné prechody medzi HTML a C v zobrazeniach Razor.

Prečo je lepšie používať pomocníkov so značkami?

Pomocníci značiek sú pripojení k prvkom HTML vo vašich zobrazeniach Razor a vám môžu pomôcť pri písaní značiek, ktoré sú čistejšie a ľahšie čitateľné ako tradiční pomocníci HTML.

Prečo používame pomocníkov HTML?

Trieda Pomocníka môže programovo vytvárať ovládacie prvky HTML. Pomocníci HTML sa používajú v zobrazení na vykreslenie obsahu HTML. Nie je povinné používať triedy HTML Helper na zostavenie aplikácie ASP. NET MVC. Aplikáciu ASP. NET MVC môžeme zostaviť bez ich použitia, ale pomocníci HTML pomáhajú pri rýchlom vývoji zobrazenia.

Čo je to pomocník so značkami?

Komponent Pomocník značiek je Pomocník značiek, ktorý vám umožňuje podmienečne upravovať alebo pridávať prvky HTML z kódu na strane servera. Táto funkcia je dostupná v ASP. NET Core 2.0 alebo novšom. … Komponenty pomocníka značiek nevyžadujú registráciu v aplikácii v _ViewImports. cshtml.

Čo sú pomocníci značiek v MVC?

Čo je Pomocník značiek? Tag Helper je nová funkcia v ASP. NET MVC 6, ktorá umožňuje kódu na strane servera vytvárať a vykresľovať prvky HTML v súboroch MVC Razor View. Toto sú objekty, ktoré môžu byť naviazané na Modely a na základe týchto vlastností môžu byť prvky HTML dynamicky vykresľované.

Odporúča: