Požiadal by Facebook o ID?

Obsah:

Požiadal by Facebook o ID?
Požiadal by Facebook o ID?
Anonim

Žiadame o ID, aby sme nepustili k vášmu účtu nikoho okrem vás. Potvrdenie vášho mena: Žiadame každého na Facebooku, aby v každodennom živote používal meno, ktoré používa. Pomáha to chrániť vás a našu komunitu pred odcudzením identity.

Je bezpečné dať Facebooku svoje ID?

Facebook tvrdí, že s osobnými údajmi používateľov zaobchádza podľa správnych bezpečnostných štandardov. Na ich webovej stránke sa píše: „Potom, čo nám pošlete kópiu vášho ID, bude zašifrovaná a bezpečne uložená. Vaše ID nebude viditeľné pre nikoho na Facebooku.“

Ako sa dostanem späť do svojho účtu na Facebooku, ak som požiadaný o potvrdenie mojej identity?

Ak nemáte prístup k svojmu e-mailu alebo heslu, možno budete môcť získať späť svoj účet na Facebooku zodpovedaním bezpečnostnej otázky pomocou alternatívnej e-mailovej adresy uvedené vo vašom účte alebo získať pomoc od priateľov.

Ako dlho bude Facebooku trvať, kým skontroluje moje ID?

Ako dlho trvá, kým Facebook skontroluje vaše ID? Účty na Facebooku sú často zablokované pre podozrivé falošné názvy účtov a Facebook vás môže požiadať o potvrdenie vašej identity, aby skontroloval, či sa vaše meno na vašom preukaze totožnosti zhoduje s názvom vášho účtu. Facebook odporúča, aby ste si na odpoveď nechali aspoň 48 hodín.

Je normálne, aby Facebook žiadal ID?

Požadujeme ID, aby sme nikomu okrem vás nepustili do vášho účtu. Potvrdenie vášho mena: Pýtame saaby každý na Facebooku používal svoje meno v každodennom živote. Pomáha to chrániť vás a našu komunitu pred odcudzením identity.

Odporúča: