Kedy je wisting séria 2?

Obsah:

Kedy je wisting séria 2?
Kedy je wisting séria 2?
Anonim

Wisting druhá sezóna bude jednou z najočakávanejších streamovacích udalostí jar 2021.“Wistingova séria, ktorú napísal a režíroval Trygve Allister Diesen (The Third Eye), pozostáva z ôsmich častí a jej premiéra je naplánovaná na Viaplay v severskom regióne na jar 2021.

Bude mať Wisting sezónu 2?

Nordic Entertainment Group (NENT Group), popredná streamovacia spoločnosť v severskom regióne, uvedie na jar 2021 premiéru druhej série svojej mimoriadne úspešnej nórskej kriminálnej drámy „Wisting“. … Druhá sezóna „Wisting“bude jednou z najočakávanejších streamovacích udalostí jari 2021.“

Čo sa stalo Wistingovej žene?

Wistingova manželka Ingrid išla do Afriky pracovať na projekte NORAD, ale tam bola zabitá na konci The Only One, štvrtého titulu v sérii. Milujeme postavu Williama Wistinga…jednoducho úžasné a v súlade s tým, čo sa páči fanúšikom Wallandera.

Budú mať vraždy vo Valhalle 2. sezónu?

Dátum vydania 2. sezóny The Valhalla Murders

Potom 13. marca 2020 mala séria premiéru po prvýkrát na Netflixe. … Keďže Netflix ešte neobnovil sériu, Netflix sotva obnovil relácie za približne jeden mesiac, ak plánovali ďalšiu sezónu. Ale v tomto prípade nehovorilo nič.

Je Haglund vrahom vo Wistingu?

Po schodoch nadol našli Linneu v jej červenej izbe. Ale to bol koniec pre Franka - vypadnutienikde ho Haglund nezastrelil, kým ho Wisting zložil. Takže… Haglund bol predsa vinný a Robekk – ktorý to celý čas tvrdil – bol potvrdený vo svojej posadnutosti, že je vinný.

Odporúča: