Sú bonner a dupree stále spolu?

Obsah:

Sú bonner a dupree stále spolu?
Sú bonner a dupree stále spolu?
Anonim

Ale možno najzaujímavejšie sú Bonnerove romantické vzťahy v rámci WNBA. V roku 2014 sa vydala za svoju spoluhráčku z Phoenixu Mercury Candice Dupree. Spolu sú vychovávajú dvojičky.

Randí Alyssa Thomas a DeWanna Bonner?

Je to plachá z tých dvoch, ale Bonner povedal, že Cali naozaj vzala Sun's Alyssa Thomas, s ktorou Bonner teraz chodí. Teraz sú z nich „najlepší kamaráti“a neustále sa spolu hrajú.

Kto je partnerom DeWanna Bonner?

Má troch súrodencov, sestru Vin'Centiu Dewberry, brata Justina McCalla a sestru Ericu McCall (s ktorou zdieľa narodeniny). Bonner vyštudoval psychológiu na Auburn University. V novembri 2014 sa Bonner oženil s kolegom z WNBA (a bývalým spoluhráčom z Mercury) Candice Dupree.

Rozviedli sa DeWanna Bonner a Candice Dupree?

dewanna bonner candice dupree split. Táto osoba však nemôže prísť a odísť z miesta, čo ešte viac komplikuje rozhodnutie matiek, ktoré vyrovnávajú hektický rozvrh. "Je to určite ťažké," povedala útočníčka z Connecticutu DeWanna Bonnerová, ktorá sa rozhodla nechať svoje 2-ročné dvojčatá, Cali a Demi, u príbuzných.

Ktorý hráč WNBA má dvojičky?

Hráči WNBA DeWanna Bonner a Candice Dupree majú dva nové prírastky do svojej rodiny. Bonnerová, strážkyňa/útočníčka Phoenixu Mercury, ktorá túto sezónu sedí vonku, porodila dvojičky.

Odporúča: