Kde je línia žeruchy?

Obsah:

Kde je línia žeruchy?
Kde je línia žeruchy?
Anonim

Linka Watercress sa nachádza hneď pri A31, asi sedem míľ od Winchestru. Odporúča sa, aby návštevníci začali svoju cestu buď z Alresfordu alebo Altonu. Parkovanie je k dispozícii v Alresford a Alton.

Kde začína a končí Línia potočnice?

The Watercress Line je marketingový názov Mid-Hants Railway, historickej železnice v Hampshire v Anglicku, ktorá vedie 10 míľ (16 km) z New Alresford do Alton, kde pripája sa k národnej železničnej sieti.

Prečo sa to volá Línia potočnice?

Železnica Mid Hants je všeobecne známa ako Watercress Line vďaka svojej hrdej histórii prepravy žeruchy na trhy s čerstvými výrobkami v Spojenom kráľovstve počas boomu popularity vo viktoriánskych časoch.

Kde je trať parného vlaku potočnice?

Beží pozdĺž okraja národného parku South Downs v Hampshire a môžete sa pripojiť k Watercress Line na New Alresford: nachádza sa len 7 míľ od starobylého mesta Winchester.

Ako sa dostanete k Watercress Line?

Prístup vlakom

Máme hlavné spojenie na stanici Alton, kde South Western Railway prevádzkuje nástupištia 1 a 2 a Watercress Line premáva z nástupišťa 3. Prosím, zakúpte si lístky Watercress Line pri príchode do Alton v našom obchode na platforme 3.

Odporúča: