Kto je tim mccallum?

Obsah:

Kto je tim mccallum?
Kto je tim mccallum?
Anonim

Veľvyslanec Hopkinsovho centra a medzinárodný spevák Po dvadsiatich piatich rokoch rôznorodých skúseností s vystupovaním je Timothy McCallum jedným z najvzrušujúcejších a najobľúbenejších miestnych interpretov v Austrálii a rýchlo sa stáva medzinárodným fenoménom.

Čo sa stalo Timovi McCallumovi?

Tri dni po príchode do WA, aby začal študovať, si Tim McCallum zlomil krk pri nehode na surfe. Zostal ochrnutý od hrudníka nadol len s čiastočným použitím rúk. Zdalo sa, že neexistuje reálna vyhliadka, že by ešte niekedy mohol spievať.

Je Tim McCallum ženatý?

Teraz 34-ročný McCallum je od konca roku 2008 ženatý s Mel Kruize. Tim McCallum a Mel Kruize so svojím psom Roxym. Manželia žijú v Brisbane - „so svojím postihnutím bojujem s chladom“; pracuje ako poradca pre prácu so zdravotným postihnutím – „úžasne obohacujúca práca“; a život je dobrý.

Kto spieva národnú hymnu na veľkom finále AFL?

Obľúbenec Hlasu Tim McCallum vystúpi s austrálskou národnou hymnou na veľkom finále AFL v roku 2020 na Gabba v Brisbane.

Ktorý tím AFL vyhral veľké finále v roku 2014?

Zápas, na ktorý prišlo 99 460 divákov, vyhral Hawthorn s rozdielom 63 bodov, čo znamená druhé premiérové víťazstvo klubu za sebou a celkovo dvanáste premiérové víťazstvo VFL/AFL.

Odporúča: