V okrúhlom úplete?

Obsah:

V okrúhlom úplete?
V okrúhlom úplete?
Anonim

Pomocou tradičnej metódy kruhového pletenia s kruhovou ihlou nahodíte očká na jeden kruh, rovnomerne ich rozmiestnite po celej ihle a potom ich posúvate po kábli, pričom pracujete v súvislej špirále okolo vášho projektu.

Čo znamená pliesť dokola?

Pri kruhovom pletení vždy pletiete na prednej strane diela. Nikdy „neotáčate“ihlou na pletenie na nesprávnej strane. To, že nie je potrebné obracať prácu, znamená, že pletenie dokola je oveľa rýchlejšie ako pletenie naplocho. Pletením dookola vzniká bezšvová tkanina podobná hadici.

Je pletenie v kruhu náročné?

Pletenie do kruhu sa môže zdať skľučujúce, ale s trochou cviku to nie je o nič ťažšie ako pletenie na rovných ihliciach.

Viete pliesť do kruhu rovnými ihlicami?

Pletenie do kruhu sa zvyčajne vykonáva na kruhových alebo dvojitých ihliciach (DPN). … Našťastie môžete upliesť trubicu otvorenú na oboch koncoch pomocou rovných ihiel pre celý projekt. Možno budete chcieť použiť káblovú ihlu alebo DPN, aby ste si pomohli so zapínaním a vypínaním, ale je to na vás.

Môžete použiť kruhové pletacie ihlice namiesto rovných?

Kruhové ihly možno použiť rovnako ako rovné– na konci každého riadku jednoducho prepnite ihly tak, ako by ste to robili pri bežných jednobodových, čo znamená, že váš projekt sedí vaše lono pri práci, namiesto toho, aby ste sa zaťažovalipaže!