Kde je chodník v Amazone?

Obsah:

Kde je chodník v Amazone?
Kde je chodník v Amazone?
Anonim

Potom klepnite na „ovládacie centrum“a prejdite na „Amazon Sidewalk“pod nadpisom „kontrola komunity“. Klepnite naň a zobrazí sa zoznam zariadení Ring, ktoré môžete mať. V súčasnosti sú Ring's Floodlight Cam, Spotlight Cam Mount a Spotlight Cam Wired jedinými zariadeniami s funkciou Sidewalk.

Ako nájdem svoj Amazon Sidewalk?

Povoľte alebo zakážte Amazon Sidewalk pre svoj účet

  1. Otvorte aplikáciu Alexa.
  2. Otvorte Viac a vyberte Nastavenia.
  3. Vyberte nastavenia účtu.
  4. Vyberte Amazon Sidewalk.
  5. Zapnite alebo vypnite Amazon Sidewalk pre svoj účet.

Aké je nastavenie chodníka v Alexe?

Táto funkcia umožňuje používateľom lokalizovať položky, ako sú napríklad sledovače dlaždíc, sledovače domácich zvierat a ľudia s nositeľnými páskami CareBand. Ak chcete povoliť Sidewalk, ale nechcete zdieľať polohu svojich zariadení, môžete vypnúť vyhľadávanie komunity v nastaveniach Amazon Sidewalk v aplikáciách Amazon Alexa a Ring.

Čo je chodník Amazon Echo?

Amazon Sidewalk je zdieľaná sieť, ktorá pomáha zariadeniam, ako sú zariadenia Amazon Echo, bezpečnostné kamery Ring, vonkajšie svetlá, snímače pohybu a sledovače dlaždíc, lepšie fungovať doma aj mimo neho dvere.

Aké zariadenia majú Amazon Sidewalk?

Najlepšia odpoveď: Inteligentné zariadenia, ktoré podporujú Amazon Sidewalk, zahŕňajú zariadenia Amazon Echo, bezpečnostné kamery Ring, vonkajšie svetlá, snímače pohybu, sledovače Bluetooth Tile, inteligentné zámky Level aCareBands.

Odporúča:

Zaujímavé články
Produkoval by stacionárny elektrón elektromagnetickú vlnu?
Čítaj viac

Produkoval by stacionárny elektrón elektromagnetickú vlnu?

Ani stacionárny elektrón ani stacionárny magnet by nevyprodukovali EM vlnu. Musia sa pohnúť, aby vytvorili vlnu. Vytvárajú elektróny elektromagnetické vlny? Elektromagnetické vlny sú generované pohybom elektrónov. … Tento druh vlny sa nazýva elektromagnetická vlna a svetlo je taká vlna.

Pri teste dielektrickej pevnosti?
Čítaj viac

Pri teste dielektrickej pevnosti?

Dielektrické testy aplikujú vysokú úroveň striedavých prúdov (AC) alebo jednosmerných prúdov (DC) na izolačnú bariéru a merajú reakciu materiálu. Striedavé napätie sa častejšie používa pri testovaní dielektrika. … Úroveň napätia, kde bariéra umožňuje prúdenie prúdu, je dielektrická pevnosť materiálu.

Čo je Gutenberg známy?
Čítaj viac

Čo je Gutenberg známy?

Johannes Gutenberg je známy tým, že navrhol a zostrojil prvý tlačiarenský stroj s pohyblivým typom a mechanizovaným atramentom a použitím svojho vynálezu na výrobu Gutenbergovej Biblie. Aký je význam Gutenbergovho vynálezu? Gutenbergov vynález bol nesmierne dôležitý.