Priťahuje cvrčky svetlo?

Obsah:

Priťahuje cvrčky svetlo?
Priťahuje cvrčky svetlo?
Anonim

Cvrčky domáce Cvrčky domáce Gryllinae alebo cvrčky poľné sú podčeľaďou hmyzu v rade Orthoptera a čeľade Gryllidae. Vyliahnu sa na jar a mladé cvrčky (nazývané nymfy) jedia a rýchlo rastú. Osem alebo viackrát zvliekajú kožu, kým sa stanú dospelými. https://en.wikipedia.org › wiki › Gryllinae

Gryllinae - Wikipedia

sú nočné a priťahované svetlom. Keď sa tento hmyz dostane do domu, môže sa pripojiť k rôznym materiálom vyrobeným z nylonu, dreva, bavlny, vlny, hodvábu alebo ľanu. Obzvlášť si užívajú oblečenie zafarbené potom alebo jedlom.

Majú cvrčky radšej svetlé alebo tmavé?

Odpoveď: Cvrčky majú tendenciu uprednostňovať tmavé miesta pred svetlými miestami.

Ako sa zbavíte cvrčkov vo svojom dome?

Zbaviť sa cvrčkov vo vašej domácnosti môže byť jednoduché pomocou týchto jednoduchých tipov:

  1. Vytvorte prirodzenú návnadu na cvrčka pridaním niekoľkých lyžíc melasy do plytkej misky a potom naplňte misku asi do polovice vodou. …
  2. Aplikujte diametaceum zeminu (DE) okolo podlahových líšt a štrbín v stenách v miestnostiach, kde bolo vidieť hmyz.

Prečo vo svojej izbe stále nachádzam cvrčky?

Cvrčkov sa darí v teplom a vlhkom prostredí. … K napadnutiu dochádza, keď sa škodcovia dostanú do interiéru, aby sa ukryli, alebo keď do domu uniknú cvrčky určené ako krmivo pre domáce zvieratá. To obťažuje majiteľov domov, pretože škodcovia sú známi svojim hlasným cvrlikaním asú najaktívnejšie v noci.

Udrží svetlo preč cvrčky?

Aj keď cvrčky hniezdia a kladú vajíčka na tmavých miestach, tento hmyz v noci priťahujú jasné svetlá. Zvážte zmenu používania vonkajšieho osvetlenia v blízkosti vášho domova.

Odporúča: