Kde sa aranžmán natáčal?

Obsah:

Kde sa aranžmán natáčal?
Kde sa aranžmán natáčal?
Anonim

Natáčanie v Vancouver: The Arrangement's Season 2, Mark Consuelos z Riverdale a Kelly Ripa. Christine Evangelista a Josh Henderson hrajú v The Arrangement. Instagram. Keďže vo Vancouveri pokračuje natáčanie mnohých filmových a televíznych produkcií, jeden televízny seriál dokončuje produkciu svojej druhej sezóny.

Existuje aranžmán pokračovanie?

E! The Arrangement je americký dramatický televízny seriál vytvorený Jonathanom Abrahamsom, ktorý sa vysiela na E!. … Dňa 13. apríla 2017 sa E! oznámila, že obnovila sériu na 10-epizódovú druhú sezónu, ktorá mala premiéru 11. marca 2018. 29. mája 2018 séria bola po dvoch sezónach zrušená.

Skončí Kyle s Megan?

Megan Morrison West je hlavnou postavou scenáristickej série The Arrangement od E!. Momentálne je vydatá za filmovú hviezdu Kylea Westa.

Aké je veľké tajomstvo Dohody?

Po veľkom zrútení na recepcii Megan nakoniec prezradila Kyleovi, že ju jej starší nevlastný brat Evan sexuálne napadol, keď mala 11. Potom mu povedala, že zomrel pred niekoľkými rokmi po tom, čo sa zaplietol s nesprávnym davom. Usporiadanie obnovené na sezónu 2!

Bola dohoda zrušená?

Dohoda bola zrušená, takže tretia sezóna už nebude.

Odporúča: