Má fyzika wallah aplikáciu pre PC?

Obsah:

Má fyzika wallah aplikáciu pre PC?
Má fyzika wallah aplikáciu pre PC?
Anonim

Študenti môžu používať aj aplikáciu Physics Wallah pre PC, odkaz na stiahnutie je tiež zdieľaný nižšie. Po nainštalovaní aplikácie budú musieť študenti poskytnúť platné mobilné číslo a ďalšie potrebné údaje na prístup k aplikácii. Všetky vzdelávacie a študijné materiály sú k dispozícii všetkým používateľom úplne zadarmo.

Aký je plat Alakh Pandey pane?

Po prepočte na INR (podľa kurzu z februára 2020) to predstavuje Rs 1, 01, 43, 559 (1 miliarda R za rok). YouTube kanál Alakha Pandeyho, Physics Wallah, má momentálne 4,35 milióna odberateľov.

Aká je kvalifikácia Alakh Pandey?

Alakh urobil Mechanické inžinierstvo z Harcourt Butler Technical Institue, Kanpur. Taktiež pred promóciou ukončí školskú dochádzku s 93 % v 10. štandarde.

Je Alakh Pandey z IIT?

Spočiatku začal učiť fyziku a chémiu žiakov 10., 11., 12. ročníka. Neskôr začal vyučovať online kurzy vrátane IIT, JEE mains, JEE advance, NEET, Medical na svojom Youtube kanáli. …Má milióny online študentov, ktorí nikdy nepreskočia jediné video Alakha Pandeyho.

Aký je plat učiteľov fyziky?

Najvyšší plat na fakulte fyziky v Indii je ₹92 896 mesačne. Najnižší plat na fakulte fyziky v Indii je 23 024 ₹ mesačne.

Odporúča: