Pri hádaní v teste, ktoré písmeno je najlepšie?

Obsah:

Pri hádaní v teste, ktoré písmeno je najlepšie?
Pri hádaní v teste, ktoré písmeno je najlepšie?
Anonim

Myšlienka, že C je najlepšou odpoveďou, ktorú si vybrať pri hádaní odpovedí na otázku v teste s viacerými možnosťami, vychádza z predpokladu, že výber odpovedí ACT nie je skutočne náhodný. Inými slovami, z toho vyplýva, že výber odpovede C je správny častejšie ako ktorýkoľvek iný výber odpovede.

Mal by som hádať B alebo C na ACT?

Pre väčšinu ACT, neexistuje žiadne „najlepšie“písmeno na uhádnutie. Okrem… na konci časti Matematika. Väčšina ľudí (a tútorov) hovorí študentom, že ak nemajú o otázke žiadnu predstavu, majú len uhádnuť odpoveď na možnosť „C“– strednú odpoveď vo väčšine testov s viacerými možnosťami.

Je lepšie uhádnuť to isté písmeno?

Stratégia 2: Vyber si pred testom tipovacie písmeno

Čo ak naozaj, ale naozaj nedokážeš vylúčiť žiadnu odpoveď? Pri týchto otázkach ACT je najlepšie vždy vybrať tú istú odpoveď na písmeno. V skutočnosti máte vyššiu pravdepodobnosť správneho zodpovedania otázok, ak zakaždým uhádnete rovnaké písmeno, než keď budete preskakovať.

Pri hádaní na satelite Aké písmeno je najlepšie?

Inými slovami? Na SAT neexistuje najbežnejšia odpoveď. Nakoniec hádanie C (alebo akékoľvek písmeno!) vám dá správnu odpoveď len štatisticky v 25 % prípadov. Čo znamená, že NIE JE pravda, že výber C vám poskytne lepšiu mieru úspechu ako výber akéhokoľvek iného písmena na slepé hádanie.

Prečo je C najbežnejšíodpoveď?

Myšlienka, že C je najlepšou odpoveďou na výber pri hádaní odpovedí na otázku v teste s viacerými možnosťami, vychádza z predpokladu, že možnosti odpovede ACT nie sú skutočne náhodné. Inými slovami, z toho vyplýva, že výber odpovede C je správny častejšie ako ktorýkoľvek iný výber odpovede.

Odporúča: