Kde sa vyrábajú ionizátory vody tyent?

Obsah:

Kde sa vyrábajú ionizátory vody tyent?
Kde sa vyrábajú ionizátory vody tyent?
Anonim

Tieto ionizátory vody sú vyrobené v Číne az nášho testovania nie je jasné, že by sme mali výrobcovi dôverovať. V našom testovaní vidíme, že nedosahujú veľmi dobré výsledky.

Kde sa vyrábajú ionizátory Tyent?

Naša spoločnosť je súkromnou spoločnosťou s ručením obmedzeným. Prevádzkové sídlo našej spoločnosti sa nachádza Secunderabad, Telangana (India). Sme popredným výrobcom OEM, dovážame a obchodujeme so strojom Tyent Water Ionizer Machine, H-Rich Water Ionizer Machine.

Kto vlastní Tyent?

Neexistuje lepší človek, ktorý by vysvetlil, prečo je pitie alkalickej vody bohatej na vodík (známej ako vodíková voda) takým úžasným darom pre vaše zdravie, než samotný zakladateľ a prezident spoločnosti Tyent – Joe Boccuti !

Ktorý je lepší Tyent alebo Kangen?

Ionizátory vody Tyent majú väčší a účinnejší zdroj energie ako stroje Kangen, a preto sú schopné silnejšej elektrolýzy. To znamená, že alkalická voda Tyent má vyššie pH ako voda Kangen a obsahuje viac antioxidantov posilňujúcich zdravie.

Ako dlho Tyent podniká?

Vyšetrovatelia zistili, že hoci Tyent USA podniká iba od roku 2004, v sekcii „O nás“na svojej webovej stránke uviedli, že „produkty Tyent pomáhajú ľuďom pre viac ako 15 rokov“(pozri nižšie), čo znamená, že Tyent USA skutočne podniká a poskytujeprodukty na 15 rokov.

Odporúča: