Zack steffen začína?

Obsah:

Zack steffen začína?
Zack steffen začína?
Anonim

brankár USMNT Zack Steffen zarába prvý štart v Premier League za Manchester City protiChelsea Christiana Pulisica. … 25-ročný hráč sa pripojil k Manchestru City v prípravnej sezóne s očakávaním, že bude brankárom číslo 2 za Edersonom po odchode Claudia Brava z klubu.

Kto je štartovacím brankárom Man City?

Zack Steffen. Zackary Thomas Steffen (narodený 2. apríla 1995) je americký profesionálny futbalista, ktorý hrá ako brankár za klub Premier League Manchester City a národný tím Spojených štátov.

Prečo Zack Steffen dnes nehrá?

U. S. Futbal potvrdil, že brankár Zack Steffen bol pozitívne testovaný na COVID-19 a nebude k dispozícii na ďalšie dva zápasy WCQ. Na súpiske USMNT ho nahradil Sean Johnson, ktorý bude k dispozícii na výber dnes večer.

Koľko má Steffen rokov?

Steffen je len 26, ale jeho cesta do Manchestru City bola dlhá a kľukatá. Po účinkovaní v pensylvánskej mládežníckej futbalovej veľmoci FC Delco a príležitostne pre akadémiu Philadelphia Union sa Steffen pripojil k renomovanému futbalovému programu University of Maryland.

Chodil Zack Steffen na vysokú školu?

Steffen navštevoval Univerzitu v Marylande v rokoch 2013-14 a hral pod renomovaným trénerom Sasho Cirovskim, ktorý viedol Terps na tri národné šampionáty a prevzal program v r.1993.

Odporúča: