Prečo by sme mali používať dbms_utility.format_error_backtrace?

Obsah:

Prečo by sme mali používať dbms_utility.format_error_backtrace?
Prečo by sme mali používať dbms_utility.format_error_backtrace?
Anonim

Popis DBMS_UTILITY. Funkcia format_error_backtrace, pridaná do Oracle Database 10g Release 2, je kritický podprogram podprogram Myšlienka podprogramu bola pôvodne vytvorená Johnom Mauchlym počas jeho práce na ENIAC a zaznamenaná v januári 1947 na Harvarde. sympózium na tému „Príprava problémov pre stroje typu EDVAC“. https://en.wikipedia.org › wiki › Podprogram

Podprogram – Wikipedia

zavolať pri protokolovaní výnimiek. Vracia reťazec, ktorý sleduje chybu späť na riadok, na ktorom bola vyvolaná!

Čo je Dbms_utility Get_time v Oracle?

DBMS_UTILITY. GET_TIME je funkcia dostupná v databáze Oracle na získanie času v milisekundách. Ak chcete získať čas v sekundách, musíte ho vydeliť 100.

Ako sa používa výnimka SAVE v Oracle?

Popis Pridajte do svojho príkazu FORALL klauzulu SAVE EXCEPTIONS, keď chcete, aby modul runtime PL/SQL vykonával všetky príkazy DML generované príkazom FORALL, aj keď jeden alebo viac zlyhať s chybou. Ak použijete INDICES OF, budete musieť byť opatrní, aby ste našli cestu späť k urážlivému tvrdeniu.

Čo je nástroj DBMS?

Databázový nástroj je rozhranie medzi slovníkom ABAP a relačnou databázou, ktorá je základom systému SAP. Databázový nástroj vám umožňuje upravovať (vytvárať, mazať a upravovaťzmeny ich definície v slovníku ABAP) databázové objekty odvodené od objektov slovníka ABAP.

Čo je Sqlerrm v PL SQL?

Funkcia SQLERRM vracia chybovú správu spojenú s jej argumentom čísla chyby. Ak je argument vynechaný, vráti chybovú správu spojenú s aktuálnou hodnotou SQLCODE. SQLERRM bez argumentu je užitočný iba v obslužnom programe výnimky. … Správa začína kódom chyby Oracle.

Odporúča: