Je atmosféra v slovníku?

Obsah:

Je atmosféra v slovníku?
Je atmosféra v slovníku?
Anonim

(používa sa so slovesom v množnom čísle)Rozhlas a televízia. (používa sa so slovesom v jednotnom čísle) náuka o takýchto javoch; sferics. … (používa sa so slovesom v množnom čísle) nálada alebo atmosféra; atmosféra: Atmosféra konferencie bola srdečná.

Je atmosféra skutočné slovo?

vzťahujúce sa na, existujúce alebo pozostávajúce z atmosféry: atmosférické výpary. pripomínajúce alebo naznačujúce atmosféru; s tlmenými tónmi a zmäkčenými alebo nevýraznými obrysmi; zahmlený: atmosférické vplyvy. …

Kto predstavil koncept atmosféry?

Pojem atmosféry zaviedol takmer pred dvoma desaťročiami Kotler (1973). Atmosféru definoval ako účinky vo fyzickom prostredí okolo situácie nákupu, ktoré by zodpovedali odchýlkam v správaní.

Čo znamená veľmi atmosférický?

atmosférické prídavné meno (NÁLADA)

schvaľujúce . vytvára zvláštny pocit, najmä tajomný alebo romantický pocit: atmosférické osvetlenie/hudba. Mám celkom rád hmlu, pretože je atmosférická. SMART Vocabulary: súvisiace slová a frázy.

Aký je význam atmosférického?

1a:, týkajúci sa atmosférického prachu alebo vyskytujúceho sa v atmosfére. b: pripomínajúci atmosféru: vzdušný. 2: má, vyznačuje sa alebo prispieva k estetickej alebo emocionálnej atmosfére atmosférického hostinca tiež: vyznačuje sa dôrazom na dojem alebo tón.

Odporúča: