Kde je letisko dmk?

Obsah:

Kde je letisko dmk?
Kde je letisko dmk?
Anonim

Medzinárodné letisko Don Mueang je jedným z dvoch medzinárodných letísk, ktoré obsluhujú metropolitný región Bangkok, druhým je letisko Suvarnabhumi. Pred otvorením Suvarnabhumi v roku 2006 bol Don Mueang predtým známy ako medzinárodné letisko Bangkok.

Je DMK a BKK to isté letisko?

V prípade vnútroštátnych letov existuje zanedbateľný rozdiel. Obe letiská sú pomerne efektívne, len BKK je oveľa väčší.

Prečo je letisko DMK známe?

Letisko sa považuje za jedno z najstarších medzinárodných letísk na svete a najstaršie prevádzkované letisko v Ázii. Oficiálne bola otvorená ako základňa kráľovského thajského letectva 27. marca 1914, hoci sa používala už skôr. Komerčné lety sa začali v roku 1924, čím sa stalo jedným z najstarších komerčných letísk na svete.

Je DMK alebo BKK bližšie k mestu?

Bangkok obsluhujú dve letiská; Letisko Don Mueang (DMK) a letisko Suvarnabhumi (BKK). Letisko Don Mueang je najbližšie k centru Bangkoku vzdialené 16,1 míľ a najrýchlejšia verejná doprava (Bangkok Mass Transit Authority) trvá 55 minút do centra Bangkoku v závislosti od premávky.

Ako sa dostanem do DMK z Bangkoku?

Letisko Don Muang (DMK) sa nachádza 26 km severne od centra Bangkoku. Pri ceste na letisko a z letiska môžete ísť autobusom na 40 minút, taxíkom 30 minút alebo vlakom asi 1 hodinu. Cesta autobusom je najlacnejšia možnosť, pričom cestovné začínalen za 1 $.

Odporúča: