Kedy funguje drozdový pesar?

Obsah:

Kedy funguje drozdový pesar?
Kedy funguje drozdový pesar?
Anonim

Zvyčajne lieči drozd do 7 dní, ale najlepšie je liečiť infekciu aspoň 2 týždne, aby sa zabránilo jej návratu. Najčastejším vedľajším účinkom je pocit svrbenia alebo pálenia v ošetrovanej oblasti. Clotrimazol je známy aj pod značkou Canesten, vrátane pesarov a smotany Canesten.

Ako dlho po použití pesaru zmizne drozd?

Príznaky afty by mali zmiznúť do troch dní od liečby. Ak po siedmich dňoch nepozorujete žiadne zlepšenie, musíte to povedať svojmu lekárovi. Ak sa infekcia vráti po siedmich dňoch, môžete použiť ešte jednu liečbu, ale ak máte viac ako dve infekcie v priebehu šiestich mesiacov, mali by ste navštíviť svojho lekára.

Ako dlho trvá Canesten pesar, kým začne účinkovať?

Tento Canesten® pesar drozdov je pohodlnou jednodávkovou liečbou. Používa sa spolu s Canesten® Vonkajším krémom, umožňuje vám liečiť príčinu aj vonkajšie príznaky drozdov. Liečba sa ľahko používa doma a príznaky dráždivého drozdu by mali začať miznúť do 2 dní.

Ako rýchlo funguje liečba drozdov?

Ak máte vaginálnu aftu, balanitídu alebo orálnu aftu, vaše príznaky by sa mali zlepšiť do 7 dní po užití flukonazolu. Ak máte závažnú plesňovú infekciu, opýtajte sa svojho lekára, ako dlho bude trvať, kým flukonazol začne účinkovať. Môže trvať 1 až 2 týždne, kým dosiahne svoj plný účinok.

Môžetepoužívať drozdový pesar počas dňa?

Pesar by ste mali vložiť večer, tesne pred spaním, pomocou aplikátora. Najlepší účinok bude mať použitie pred spaním.

Odporúča: