Je to ecom alebo ecomm?

Obsah:

Je to ecom alebo ecomm?
Je to ecom alebo ecomm?
Anonim

Napriek tomu dva najbežnejšie a najprijateľnejšie hláskovanie sú elektronický obchod a elektronický obchod. Ak si nie ste istí, ktorý použiť, zamyslite sa nad tým, čo je pre vás dôležitejšie. Variant elektronického obchodu je gramaticky správny podľa slovníkov, príručiek stylingu a vydavateľov.

Ako sa píše ecomm?

Jediná variácia, ktorá je úplne nesprávna, je elektronický obchod. E-commerce nie je len preferovanou verziou, ale do istej miery aj najobľúbenejšou. Ak by ste radšej použili formálne správnu verziu, prejdite na elektronický obchod. Takže v konečnom dôsledku slovníkom preferovaným spôsobom písania je elektronický obchod.

Aká je správna skratka pre elektronický obchod?

E-commerce (elektronický obchod) je nákup a predaj tovaru a služieb alebo prenos finančných prostriedkov alebo údajov prostredníctvom elektronickej siete, predovšetkým internetu.

Čo je ECOM?

Pojem elektronický obchod (elektronický obchod) sa vzťahuje na obchodný model, ktorý umožňuje spoločnostiam a jednotlivcom nakupovať a predávať tovary a služby cez internet. Elektronický obchod funguje v štyroch hlavných segmentoch trhu a možno ho vykonávať prostredníctvom počítačov, tabletov, smartfónov a iných inteligentných zariadení.

Aké sú 3 typy elektronického obchodu?

Existujú tri hlavné typy elektronického obchodu: business-to-business (webové stránky ako Shopify), business-to-consumer (webové stránky ako Amazon) a spotrebiteľ-spotrebiteľ (webové stránky ako eBay).

Odporúča: