Bol Billy Connolly v kole zlodejov?

Obsah:

Bol Billy Connolly v kole zlodejov?
Bol Billy Connolly v kole zlodejov?
Anonim

The Humblebums bola škótska folkrocková skupina so sídlom v Glasgowe. Medzi jeho členov patril aj Billy Connolly, ktorý sa neskôr stal uznávaným stand-up komikom a hercom; gitarista Tam Harvey; a spevák a skladateľ Gerry Rafferty. Skupina bola aktívna od roku 1965 do roku 1971.

Zasekáva sa vám niečo o Billym Connollym?

Škótsky komik/herec Billy Connolly bol inšpiráciou zapiesňou STUCK IN THE MIDDLE WITH YOU, ktorú napísal Gerry Rafferty, jeho bývalý kolega z kapely. … Rafferty ďalej napísal Stuck In The Middle With You o svojom vzťahu s Connollym pre STEALERS WHEEL.

Mal Gerry Rafferty sklenené oko?

Gerry Rafferty podpísal zmluvu s Brewerom a jeho produkčná spoločnosť financovala výrobu nového albumu City To City. … Gerry mal sklenené oko – Nevedel som to, kým mi Billy nepovedal tento príbeh – a počkali, kým bude naozaj liať, a vyšli von a všetko staré dievčatá by si zložili dáždniky.

Pil Gerry Rafferty veľa?

Raffertyho alkoholizmus bol extrémny a do roku 2009 bol takmer samotár, aj keď sa objavili rôzne hanebné správy o tom, že ho unášali z lietadiel a ničili hotelové izby tak hrozným spôsobom musel byť spálený.

Kto spieval hlavnú úlohu v Stuck in the Middle With You?

Skladba „Stuck in the Middle“bola vydaná na eponymnom debutovom albume Stealers Wheel z roku 1972. GerryRafferty poskytol hlavné vokály a Joe Egan spieval harmóniu. Produkovali ho Jerry Leiber a Mike Stoller.

Odporúča: